Nieuws

Snel instapklare appartementen en stadswoningen

Lees artikel
QB keuken
QB_Snelverhuizen

Ben jij op zoek naar een duurzaam nieuwbouwappartement of -woning in het centrum van Hasselt, maar heb je geen zin in lange wachttijden? Wil jij zo snel mogelijk intrek nemen in jouw nieuwe stekje aan het water? Ontdek dan wat 'snel verhuizen' naar Quartier Bleu betekent.

Kies voor jouw afgewerkte appartement of stadswoning in Quartier Bleu

Wil je op korte termijn verhuizen en snel beschikken over je nieuwe woonst? Dat is mogelijk met een selectie nieuwbouwappartementen en stadswoningen in Quartier Bleu. We bieden een ruim assortiment aan appartementen en huizen die al afgewerkt zijn of zich in de laatste afwerkingsfase bevinden. De materiaalkeuzes zijn zorgvuldig geselecteerd door een professioneel team. Verwacht de perfecte combinatie van functionaliteit, design en hoogwaardige afwerkingen in jouw nieuwe thuis in Quartier Bleu. Het enige wat jij nog moet doen, is de verhuisdatum nog dit jaar in jouw agenda aanduiden. 

Hoe snel is "snel verhuizen"?

In Quartier Bleu zijn er appartementen die direct beschikbaar zijn na het verlijden van de akte (reken hiervoor op 4 maanden). Kies je voor een van onze ruime stadswoningen? Dan kun je nog voor het einde van 2024 verhuizen naar jouw droomwoning. 

Bovendien is bij het 'snel verhuizen' aanbod de uiteindelijke prijs voor jouw droomappartement- of huis in Quartier Bleu gekend voor ondertekening van de compromis en verandert deze niet meer tot je de sleutels van je nieuwe woning in handen hebt. Want voor Matexi als familiebedrijf is het van het allergrootste belang dat we, de belofte die we aan onze klanten al meer dan 75 jaar lang maken, nakomen: een gegarandeerde prijs!

liever zelf kiezen?

Heb je liever zelf invloed op de materiaalkeuzes? Ook dat is mogelijk wanneer je kiest voor Quartier Bleu. Samen met onze professionele klantenbegeleiders ga je na aankoop aan de slag om het appartement van je dromen te realiseren. Je kiest zelf de materialen uit bij onze erkende leveranciers en wij zorgen ervoor dat je woonst tot in de puntjes wordt afgewerkt volgens jouw wensen.

Wil jij snel verhuizen naar Quartier Bleu? Vraag naar de mogelijkheden en voorwaarden bij onze Sales Consultants.

QB-living
"Als je nieuwbouw koopt, moet je vaak geduld hebben voordat je kunt intrekken in jouw droomwoning. Tussen de aankoop en oplevering kunnen al snel meerdere maanden liggen. Tenzij je kiest uit het 'snel verhuizen' aanbod in Quartier Bleu."
Inge Vancluysen & Marisa Marasco, Sales Consultants
Marisa en Inge helpen jou graag verder.

Heb je nog vragen? Of wil je een afspraak maken?

Marisa en Inge helpen jou graag verder.