Nieuws

Shoppen in Hasselt

Lees artikel
StadHasselt_Shoppen_shoppingzondagen
ShoppenHasselt_QuartierBleu

Hou jij van shoppen én beleven? En mag het een beetje 'anders dan anders'? Dan blijf je in Hasselt niet op je honger zitten. Verken verschillende leuke adresjes om te shoppen en culinair cool te genieten. De start van jouw bezoek aan Hasselt? Dat is Quartier Bleu natuurlijk 

Quartier Bleu: de nieuwe toegangspoort aan het water

Stad Hasselt verkennen doe je vanaf Quartier Bleu. Je parkeert in parking Blauwe Boulevard, van hieruit sta je in een wip op de leuke shopping boulevard of bij de restaurants aan het water. Meer Hasselt om van te genieten? Vanuit Quartier Bleu sta je in minder dan 10 minuten op het Kolonel Dusartplein of de Hasseltse Grote Markt. Combineer een gezellige wandeling in de grote én kleine winkelstraten met een pauze in één van de vele gezellige horecazaken die Hasselt rijk is.

Klinkt goed, niet?

sHOPPEN OP ZONDAG

Elke eerste zondag van de maand is het koopzondag. Dan geniet je van wat éxtra tijd om te shoppen en te genieten. Tijdens de maand december zijn de winkels geopend van 3 t.e.m. 24 december. Ook op 7 januari openen onze winkels de deuren.

De meeste winkels zijn geopend tussen 13.00 en 18.00 uur. Deze uren kunnen wel afwijken van winkel tot winkel. 

Wist je trouwens dat... Coolblue, Delhaize en onze horecazaken aan het water élke zondag geopend zijn? Da's dus elke zondag puur genieten aan het water! 

StadHasselt_GroteMarkt

Hasselt smaakt naar meer. 

Hasselt is natuurlijk veel meer dan alleen maar shoppen. Een bezoek aan de Japanse tuin? Of liever op bezoek in het Modemuseum? 

Ontdek wat Hasselt nog meer te bieden heeft.