Quartier Bleu gebruikt cookies voor analyse van de bezoekers en voor het opslaan van uw favorieten. Lees meer in onze Privacy- en Cookieverklaring.
Toekomstige bewoonster CityGarden - Slogan

Anouk

Toekomstige bewoonster CityGarden

Ontmoet Anouk, twenty something single én toekomstige bewoonster van residentie CityGarden. Na haar studententijd aan de UHasselt kon ze geen stad bedenken die haar leuker leek om in te wonen dan Hasselt, en geen project bruisender dan Quartier Bleu.
Toekomstige bewoonster CityGarden - Foto
1

Was het liefde op het eerste gezicht met Quartier Bleu?

“Eigenlijk wel. Ik ben lang op zoek geweest in en rondom Hasselt, zoals in Rapertingen en buiten de grote ring, maar dat voelde heel eenzaam aan. De ligging is gewoon perfect hier. Dat vind je nergens anders. Zeker als single vind ik het belangrijk om beleving rondom me te hebben als ik thuiskom van het werk en in het weekend. In Quartier Bleu heb ik natuurlijk al buren rond me, maar kan ik ook snel beneden eens een terrasje doen of gaan shoppen. En in de stad ben ik natuurlijk ook in geen tijd.”

Waarom heb je gekozen voor residentie CityGarden?

“Het idee van de daktuin vond ik meteen heel tof. Je woont in het centrum van de stad, maar hebt dankzij die tuin toch voldoende rust en groen. Ik heb gekozen voor een appartement op de vierde verdieping met zicht op het water. Wakker worden met zicht op het water, daar kijk ik nu al naar uit!”Ik droom nu al van mijn eerste ontbijtje in mijn appartement met zicht op het water
2
3

In deze fase van het project kan je nog veel veranderen aan je interieur. Heb je dat zelf ook gedaan?

“Absoluut! Ik heb mijn keuken volledig veranderd, net als enkele binnenmuren. Zo heb ik het toilet in de badkamer geïntegreerd en is die nu groter. Bovendien heb ik dankzij die aanpassing ook meer beschikbare muren in mijn slaapkamer voor meer opbergruimte.”

Vond je het moeilijk om je appartement ‘op plan’ te kopen?

“Eigenlijk niet. Toen ik het plan zag, zag ik meteen het appartement voor me en waar mijn zetel en televisie zouden komen, hoe mijn slaapkamer er zou uitzien … Toen ik mee op de werf mocht, kreeg ik ook meteen een heel goed gevoel bij het project. De ruime boulevard, de hoge raampartijen van de winkels: het was allemaal heel indrukwekkend om te zien. Heel anders om te beleven dan wanneer je het project vanop een afstand ziet! Als je de kans krijgt om de werf op te gaan, raad ik dat zeker aan!”Toen ik op de werf mocht, voelde ik pas echt hoe fantastisch het gaat zijn om te wonen in Quartier Bleu
4
Deel dit verhaal

Lees ook de andere verhalen