Quartier Bleu gebruikt cookies voor analyse van de bezoekers en voor het opslaan van uw favorieten. Lees meer in onze Privacy- en Cookieverklaring.
Sales Consultants - Slogan

Inge en Marisa

Sales Consultants

Als sales consultants helpen Inge en Marisa elke dag mensen hun droomwoning in Quartier Bleu te vinden. Ze verklappen waarom Quartier Bleu écht het ideale woon- en investeringsproject is en verklappen we al iets over de retail.
Sales Consultants - Foto
1

Wat maakt Quartier Bleu zo’n uniek project?

Marisa: “Quartier Bleu heeft voor iedereen wel iets: investeerders, eenoudergezinnen, het luxesegment … In de verschillende residenties vindt iedereen een thuis.”

Inge: “Eigenlijk gaat het hier om een volledig nieuw concept. Er ontstaat een kersvers stadsgedeelte in Hasselt met heel veel interessante en uiteenlopende woningen die we kunnen aanbieden. Voor iedereen het juiste appartement op maat vinden, is onze opdracht als sales consultant. En dat is net leuk: je maakt mensen gelukkig door hen te helpen hun droomwoning te vinden.”

In de verschillende residenties vindt iederéén een thuis, van eenoudergezin tot luxebeestje

Wat zijn de belangrijkste troeven van Quartier Bleu?

Marisa: “Het vakantiegevoel aan het water speelt bij de meeste kopers een grote rol. Daarnaast is ook de unieke beleving van Quartier Bleu een belangrijke motivatie. Jongeren vinden het leuk dat alles in de buurt is en dat ze hier te voet op stap kunnen gaan, terwijl ouderen het net handig vinden dat ze geen auto meer nodig hebben.”

Inge: “En als ze toch een wagen hebben, kan die makkelijk in de ondergrondse parking. Daar zijn zo’n 500 parkeerplaatsen voor bewoners voorzien in een afgesloten gedeelte. De hele parking zal bijna 2000 parkeerplaatsen aanbieden voor het grote publiek, zeker handig wanneer vrienden en familie op bezoek komen in Quartier Bleu.”

Hoe zou je iemand die nu nog zou twijfelen, toch overtuigen?

Marisa: “De werfbezoeken maken altijd veel indruk. Als mensen zelf beleven hoe de site aanvoelt, zien waar hun appartement ligt en wat de uitzichten zijn, zijn ze meestal onmiddellijk enthousiast. Dat is wel een enorm voordeel.”

Inge: “En wie nu koopt, kan alles nog zelf kiezen. Als je later pas instapt, is de ruwbouw al klaar en kan je dus niet veel aanpassingen meer doen.”

2
Foto 3

Welk verhaal van kopers is jullie het meest bijgebleven?

Inge: “Opvallend is hoeveel mensen van buiten Hasselt naar hier komen. Zo is er een koppel uit Leuven dat naar het buitenland verhuist en hier in Quartier Bleu een appartement heeft gekocht om vakanties door te brengen. Vakantie vieren in Hasselts eigenste Cannes. Fantastisch, toch?”

Onlangs kocht een Leuvens koppel een appartement in Quartier Bleu als vakantiewoning. Fantastisch, toch?

Is er intussen al meer bekend over de retail?

Inge: “Het enige wat we nu al mogen verklappen, is dat er een grote Delhaize op de site komt. Dat is zeker een grote troef, want nu moeten buurtbewoners de wagen nemen om boodschappen te doen.”

Marisa: “Ondertussen is er trouwens al 40% van de retailruimte verkocht en zijn er onderhandelingen bezig voor alle panden. Maar daarover later meer …”

Het is bijna als kiezen tussen je eigen kinderen, maar welke is jullie favoriete residentie?

Inge: “Als ik écht moet kiezen, ga ik voor een penthouse van The Meridian met zicht op het groen. Daar heb je een rustig uitzicht en als je de deur uitstapt, ben je meteen in de stad of op een terrasje beneden.”

Marisa: “Ik zou het liefst in residentie CityGarden wonen omdat je daar echt omringd bent door het groen. Via de daktuin kom je in contact met de buren als je dat wil, en dat lijkt me heel gezellig.”

Foto 4
Deel dit verhaal

Lees ook de andere verhalen