Quartier Bleu gebruikt cookies voor analyse van de bezoekers en voor het opslaan van uw favorieten. Lees meer in onze Privacy- en Cookieverklaring.
Toekomstige bewoonster The Meridian - Slogan

Christine

Toekomstige bewoonster The Meridian

Ontmoet Christine, een ravissante toekomstige bewoonster die zó enthousiast was dat ze als een van de eersten haar appartement mocht uitkiezen. En dat werd er eentje van The Meridian bij de daktuin op de tweede verdieping. Iedere zondag vind je haar op de tribune boven Quartier Bleu, terwijl ze in gedachten al op haar zonovergoten terras aan een lekker drankje nipt.
Toekomstige bewoonster The Meridian - Foto

Je bent afkomstig van Genk en woont nu in Hoeselt. Hoe kwam Hasselt in je spreekwoordelijke vaarwater terecht?

“Hasselt is altijd al mijn favoriete shopstad geweest: alles is er eigenlijk. We wonen nu op het platteland, maar wilden opnieuw in het bruisende stadsleven terechtkomen. Minder boomgaarden, meer contact met de mensen. En alles op wandelafstand natuurlijk. In Hoeselt moet ik de auto nemen om naar de bakker te gaan, maar binnenkort neem ik gewoon de lift naar de bakker beneden.” (lacht)

Nu moet ik de auto nemen om naar de bakker te gaan, straks neem ik gewoon de lift
Foto 1

Waarom ging je precies in zee met Quartier Bleu?

“We waren al een tijdje aan het rondkijken om te kopen aan het Hasseltse water, maar vonden nooit datgene dat we echt wilden. Toen ik hoorde van Quartier Bleu, was ik direct verkocht. Mijn lievelingskleur is blauw, dus het was liefde op het eerste gezicht! Iedere vierkante centimeter van het project is fantastisch benut. Ook mochten we mee beslissen over de afwerking zodat het helemaal is ingericht naar onze smaak. Bovendien vind ik dat het project de stad Hasselt ook veel meer allure geeft dankzij het prachtige ontwerp, de ondergrondse parking, gloednieuwe winkelmogelijkheden en gezellige terrassen die er zullen komen.”

Foto 2

Is de ligging aan het water voor jou een must?

“Absoluut. Als we op vakantie gaan, kiezen we altijd een bestemming met een haven. Lekker naar de bootjes kijken. Als je dan de gelegenheid hebt om te wonen in het ‘Cannes van Limburg’, dan doe je dat natuurlijk! Voortaan hoeven we niet meer te reizen: gewoon even naar buiten stappen en we zijn op vakantie. Maar een echte boot zag ik niet zitten, dan word ik al snel zeeziek. Een appartement op Quartier Bleu is dus perfect: het heerlijke watergevoel, maar niet de misselijkheid!”

Op Quartier Bleu heb ik wél dat heerlijke watergevoel, niet de zeeziekte
Foto 3

Vond je het eng, zo’n sprong in het diepe?

“Er zijn drie d’s in het leven: denken, durven en doen. En dat heb ik gedaan: ik heb erover nagedacht, ik ben naar de sales consultant geweest en ik heb meteen getekend. En geen seconde getwijfeld! Veel mensen zullen het een grote stap vinden, maar af en toe moet je gewoon springen in het leven.”

Foto 4
Deel dit verhaal

Lees ook de andere verhalen