Quartier Bleu gebruikt cookies voor analyse van de bezoekers en voor het opslaan van uw favorieten. Lees meer in onze Privacy- en Cookieverklaring.
Investeerders The Meridian  - Slogan

Gert en Camy

Investeerders The Meridian

Het sympathieke koppel Gert en Camy woont samen met hun 21-jarige zoon Laurent in Diepenbeek en kocht een studio in The Meridian als investering. De bruisende stadsvibes van Hasselt op wandelafstand van hun studio, dát is voor hen onbetaalbare luxe.
Investeerders The Meridian  - Foto
1

Waarom hebben jullie ervoor gekozen om in vastgoed te investeren?

Gert: “Investeren in vastgoed is altijd een slimmere keuze dan het geld gewoon op je spaarboekje te laten staan. Zelf wonen we in Diepenbeek, maar we wilden per se in Hasselt investeren. Een logische keuze voor ons, want deze stad gaat alleen nog maar groeien.

Camy: “Tijdens het lanceringsevenement kon sales consultant Marisa het Quartier Bleu-verhaal op zo’n overweldigende manier brengen dat we meteen verkocht waren. Het was nu of nooit!”

En toen hebben jullie meteen getekend voor een studio in The Meridian.

Gert: “Ja, en gelukkig maar! We hebben tijdens het lanceringsweekend meteen beslist, en dat bleek achteraf een goede keuze. Tijdens het evenement zelf zijn er nog verschillende mensen naar ons toegekomen om te vragen of wij die studio met terras gekocht hadden omdat ze zelf interesse hadden. Toen konden wij natuurlijk heel fier zeggen: ‘Ja, die is van ons!’”Wij konden heel fier zeggen:
‘Ja, dat is van ons!’
2
3

Waarom hebben jullie gekozen voor residentie The Meridian?

Camy: “Het buitenterras was voor ons een groot pluspunt. Daarnaast heeft ook de ligging de doorslag gegeven, want vanuit The Meridian moet je gewoon de straat oversteken en je bent al in het centrum. Het project Quartier Bleu stond ons eigenlijk ook meteen aan met de verschillende winkels, restaurants en de hele beleving errond.”

Wat zijn jullie concrete plannen met de studio?

Gert: “Misschien kunnen we er onze oude dag doorbrengen, maar voorlopig is het de bedoeling om de studio te verhuren. Daarvoor kijken we vooral naar onze eigen vriendenkring. We staan allebei in het onderwijs, en zouden het helemaal fantastisch vinden als er een van onze (oud-)studenten zou intrekken. Een universitaire of hogeschoolopleiding duurt toch zo’n 3 à 5 jaar, dus het zou mooi zijn om iemand gedurende die periode in onze studio te kunnen onderbrengen.”

Camy: “En wie weet kan onze zoon er op termijn intrekken als hij het ouderlijk nest wil verlaten. Maar dat is hopelijk nog niet voor onmiddellijk!” (lacht)Misschien trekt onze zoon ooit wel in de studio, maar dat is hopelijk nog niet voor onmiddellijk (lacht)
5
Deel dit verhaal

Lees ook de andere verhalen