Vraag hier de info die je zoekt!
Paradijs voor foodies: ons horecamasterplan

Paradijs voor foodies: ons horecamasterplan

Je eigen vegan salade samenstellen, date night in een toprestaurant en aperitieven in een bar. Aan de gezellige waterkade van Quartier Bleu kan je het binnenkort allemaal, op een smakelijk bedje van gezelligheid.

De projectontwikkelaars van Quartier Bleu hebben een speciaal horecamasterplan uitgedacht om een zo breed mogelijke waaier aan verschillende restaurants aan te bieden die je vandaag nérgens in Hasselt vindt.

Eten op wereldniveau
Elke dag proeven van een ander continent? Je kan het in Quartier Bleu. Op maandag in een grand café met Parijse allures, op dinsdag bij een authentieke Italiaan, op woensdag in een Aziatisch restaurant, op donderdag in een visbar en op vrijdag bij een Amerikaans barbecueconcept. Je proeft er alle smaken van de wereld!
Van ochtendkoffie tot slaapmutsje
Gris je dagelijkse dosis meeneemcafeïne mee aan de koffiekiosk bij de parking op weg naar het werk. Zet het weekend in met een goed glas wijn én je vrienden in de gezellige bar aan het water of op de kade bij de zomerse deuntjes van een live band. En geniet op zaterdagochtend van een vers geroosterde cappuccino op een terrasje terwijl je wegdroomt bij het kabbelende water.

Voor health lovers en zoete zondigaars
Vol goede voornemens begin je aan je week met een superfoodsmoothie of vegan salade in een van de restaurants beneden. Maar omdat we bij Quartier Bleu maar al te goed begrijpen dat je dan wel een cheat day hebt verdiend, vind je aan de kade ook heel wat guilty pleasures. Een Instagram-proof freak shake, kwaliteitsburger met extra frietjes of een verfijnd meergangendiner van een topchef? Laat je maar eens gaan. Calorieën tellen niet in het weekend, toch?
Roomservice
Geen zin om op zaterdagavond te koken in je nieuwe Quartier Bleu-appartement of snak je naar een ontbijt op bed tijdens je welverdiende lazy Sunday? Bestel dan gewoon een sterrendiner of luxeontbijt bij de restaurants onder je appartement. En laat alles rechtstreeks tot aan je voordeur leveren. Snel, praktisch en gegarandeerd overheerlijk.

Na een fantastische maaltijd in een van de restaurants is er niets heerlijker dan een degustiefje op je eigen terras. Hier vind je gegarandeerd jouw droomappartement!
Ontdek hier het kijkappartement van residentie The Meridian
Waarom Quartier Bleu dé hotspot van Hasselt wordt
Daarom is Hasselt dé place to live
Zo zal de stad van de toekomst eruitzien
Working 9 to wine: interview met wijnhandelaar Onclin
Dit moet je zien: de 5 bizarste restaurants ooit
Gentleman etiquette: stijlregels van de moderne man
Daarom wordt Quartier Bleu dé hotspot voor shoppers
Vera
Klantenbegeleidster
Deco-là-là: 4 slimme tips voor jouw interieur
Quartier Vert: duurzaamheid in Quartier Bleu
Axelle Red goes Bleu: een interview met de Quartier Bleu-ambassadrice
Vers leesvoer: deze 5 nieuwe boeken móét je lezen
De kleurrijke geschiedenis van de Blauwe Boulevard
Ready, set, go: dit zijn de leukste havensteden
Architectuurwandeling van leden van het RES
Werffoto's januari 2019
Video: timelapse van de vooruitgang van Quartier Bleu
Gert en Camy
Investeerders The Meridian
B2B event VKW Limburg
Anouk
Toekomstige bewoonster CityGarden
Filip en Liliane
Toekomstige bewoners CityGarden
Inge en Marisa
Sales Consultants
Werffoto's november 2018

De residenties

CityGarden

Riverside

Uitverkocht

Docklife

The Meridian