Vraag hier de info die je zoekt!
Handig! Delhaize komt naar Quartier Bleu

Handig! Delhaize komt naar Quartier Bleu

Gedaan met de auto te nemen naar de supermarkt, want als bewoner van Quartier Bleu neem je straks gewoon de lift. In het voorjaar van 2020 opent Delhaize immers een 2.000 m2 grote AD Delhaize op het kadeniveau.

De ideale ligging

Net als de inwoners van de 431 nieuwe wooneenheden is Delhaize uiteraard vooral gecharmeerd door de ligging nabij het historische centrum en de weidse zichten over de jachthaven en de boulevard. Maar voor Delhaize waren het nog meer de nieuwe bruisende stadsbuurt, de bereikbaarheid en de zichtbaarheid van een nieuwe winkel. Delhaize rekent immers niet alleen op klanten uit de nieuwe wooneenheden langs de Kanaalkom, maar ook uit de omliggende stadsgedeelten. De zeer uitgebreide publieke parking met meer dan 1.800 ondergrondse staanplaatsen is dan ook een enorme troef.

Met de boot naar de supermarkt

De nieuwe AD Delhaize bevindt zich op het gelijkvloerse verdiep van de site, dat aansluit op de nieuw aangelegde kade. “Binnenkort kunnen onze klanten zelfs aanmeren met de boot aan de Quartier Bleu-kade. Dit comfort kunnen aanbieden in de historische binnenstad, betekent uiteraard een meerwaarde voor onze winkel,” aldus Roel Dekelver van Delhaize. “Voor onze inwoners vormt de komst van Delhaize alvast een grote troef: zij vinden al hun boodschappen op enkele stappen van hun voordeur. Hiermee kunnen we nogmaals aantonen dat wie tekent voor een woonst in Quartier Bleu, tekent voor absoluut wooncomfort,” aldus Philippe Onclin van Quartier Bleu.

Focus op verse en duurzame producten

Klanten zullen er kunnen genieten van een groot winkelcomfort en een zeer ruim assortiment, met een grote focus op verse producten. De nieuwe winkel zal een antwoord bieden op de veranderende behoeften en verwachtingen van de consument, die steeds meer belang hecht aan versheid, kwaliteit, authentieke smaken, bio-producten, maar zichzelf ook van tijd tot tijd ook een pleziertje wil gunnen. Bij de inrichting zal Delhaize – net zoals de rest van de site trouwens – veel rekening houden met duurzaamheid. Er komt in de winkel een energiezuinige koelinstallatie en heel wat producten zijn afkomstig van lokale en regionale leveranciers.

In de komende maanden worden nog meer retail- en horecanamen bekendgemaakt. Houd de website of Facebookpagina van Quartier Bleu dus goed in de gaten!
Werffoto's oktober 2019
Shoppen op maat: McGregor in Quartier Bleu
Primeur: allereerste Vlaamse Thai Café opent in Quartier Bleu
Niet te laat voor woonbonus!
YES: conceptstore JUTTU opent in Quartier Bleu
Sweet Coffee opent bijkomende vestiging in Quartier Bleu
Hasselt Kermis is ingezet met een knal
Nationale Loterij opent een Lottery Shop in Quartier Bleu
Bekijk hier het kijkappartment van Riverside
Werffoto's augustus 2019
Rauw tijdens de Culinaire Ring, een groot succes
Fnac opent aan Quartier Bleu in voorjaar 2020
Eerste bewoners van Quartier Bleu verhuizen januari 2020
Brrreaking: BBQ-restaurant RAUW komt naar Quartier Bleu
Kom naar onze kijkdag op 8 september en ontdek het kijkappartement van Riverside
Ontdek hier het kijkappartement van residentie The Meridian
Waarom Quartier Bleu dé hotspot van Hasselt wordt
Daarom is Hasselt dé place to live
Zo zal de stad van de toekomst eruitzien
Working 9 to wine: interview met wijnhandelaar Onclin
Paradijs voor foodies: ons horecamasterplan
Dit moet je zien: de 5 bizarste restaurants ooit
Gentleman etiquette: stijlregels van de moderne man
Daarom wordt Quartier Bleu dé hotspot voor shoppers

De residenties

CityGarden

Riverside

Uitverkocht

Docklife

The Meridian