Vraag hier de info die je zoekt!
Dit moet je zien: de 5 bizarste restaurants ooit

Dit moet je zien: de 5 bizarste restaurants ooit

Van lunchen bij oogcontact met een haai tot letterlijk in de zevende hemel dineren: in deze 5 restaurants worden topgerechten geserveerd met een extra portie onvergetelijke ervaring. En voor sommigen heb je niet eens een vliegticket nodig!

De boom in!
Mag niet ontbreken op je bucketlist: een etentje hoog in de bomen van de Thaise bossen. Via een kabel bereik je in Soneva Kiri Treepod Restaurant je persoonlijke boomhut, waar je privéober je een vredig ontbijt of diner bij kaarslicht serveert. Om nog maar te zwijgen van de indrukwekkende vergezichten op het water waarop zelfs de vogels rond je jaloers zullen zijn.

50 shades of food
Het Canadese O’Noir tilt blind proeven naar een hoger niveau: je eet er in een mysterieus en pikzwart restaurant. Je avond begint in een verlichte bar waar je aperitieft en je keuze uit het menu maakt, vervolgens zijn je smaakpapillen de baas in een volledig donkere dineerruimte. Maak de ervaring helemaal compleet en ga op blind date tijdens het blind eten.

Sterrenvoer bij de sterren
Maak voor een middag of avond deel uit van de Brusselse skyline en geniet van een buitengewone lunch of diner in de lucht bij Dinner in de Sky. Dankzij de creaties van de sterrenchefs waan je je gegarandeerd in de culinaire zevende hemel. Of als je motto echt ‘the sky is the limit’ is, vlieg je naar een van de andere 39 landen waar dit concept van de grond gaat, zoals Dubai, Australië, Colombia en Canada.
Culinaire wereldreis
Vertrek op gastronomische reis rond de wereld met maar één bestemming: Eindhoven. In het 360-gradenrestaurant Dinner in Motion worden je zintuigen geprikkeld met meesterlijke gerechten én verbluffende virtual reality. Elke gang neemt je mee naar een andere locatie, zoals een Marokkaanse mini-tajine in een setting van Medina en een onderwatergerecht met virtuele vissen die op tafel zwemmen.

Dineren tussen de vissen
Vijf meter onder de zeespiegel van de Laccadiven Zee dineer je in een glazen restaurant met panoramisch zicht op het leven in zee en indrukwekkende koraalriffen. Terwijl je in 5.8 Undersea Restaurant geniet van verse tonijntartaar, gerookte kreeft en ossenhaas van wagyu zie je misschien het diner van de volgende dag wel voorbijzwemmen. Voor een romantische onderwaterdate vis je er wel best niet naast, want voor een zevengangendiner tel je zo’n 245 euro per persoon neer.

Ook in Quartier Bleu vind je straks heel wat originele restaurants om duimen en vingers bij af te likken. En als je nadien gewoon de lift naar je appartement moet nemen, is dat helemaal mooi meegenomen. Hier vind je gegarandeerd jouw droomappartement!
Handig! Delhaize komt naar Quartier Bleu
YES: conceptstore JUTTU opent in Quartier Bleu
Sweet Coffee opent bijkomende vestiging in Quartier Bleu
Hasselt Kermis is ingezet met een knal
Nationale Loterij opent een Lottery Shop in Quartier Bleu
Bekijk hier het kijkappartment van Riverside
Werffoto's augustus 2019
Rauw tijdens de Culinaire Ring, een groot succes
Fnac opent aan Quartier Bleu in voorjaar 2020
Eerste bewoners van Quartier Bleu verhuizen januari 2020
Brrreaking: BBQ-restaurant RAUW komt naar Quartier Bleu
Kom naar onze kijkdag op 8 september en ontdek het kijkappartement van Riverside
Ontdek hier het kijkappartement van residentie The Meridian
Waarom Quartier Bleu dé hotspot van Hasselt wordt
Daarom is Hasselt dé place to live
Zo zal de stad van de toekomst eruitzien
Working 9 to wine: interview met wijnhandelaar Onclin
Paradijs voor foodies: ons horecamasterplan
Gentleman etiquette: stijlregels van de moderne man
Daarom wordt Quartier Bleu dé hotspot voor shoppers
Vera
Klantenbegeleidster
Deco-là-là: 4 slimme tips voor jouw interieur
Quartier Vert: duurzaamheid in Quartier Bleu
Axelle Red goes Bleu: een interview met de Quartier Bleu-ambassadrice

De residenties

CityGarden

Riverside

Uitverkocht

Docklife

The Meridian