Quartier Bleu gebruikt cookies voor analyse van de bezoekers en voor het opslaan van uw favorieten. Lees meer in onze Privacy- en Cookieverklaring.

De inschrijvingen voor Fietsen door de parking zijn intussen afgesloten, maar je bent nog steeds van harte welkom. Fiets of wandel morgen gerust even langs, onze hostessen wijzen je graag de weg.


De grootste werf van Vlaanderen op een (inter)actieve manier ontdekken? Op zondag 6 mei kan het! Via een uitgestippeld parcours fiets je samen met het hele gezin door de parking van Quartier Bleu. Breng je eigen fiets mee en fiets via een uitgestippeld parcours door de parking van Quartier Bleu. Na de fietsroute neemt het team jullie mee naar de indrukwekkende werf. Je kan de werf ook te voet bezoeken: leuk voor gezinnen met jonge kinderen! Voor, tijdens en na geniet je volop van animaties zoals gocarts, foodstandjes en zoveel meer. Het belooft een gezellige uitstap te worden voor het hele gezin!


Opgelet: om veiligheidsredenen mogen kinderen onder de 10 jaar niet mee fietsen. Wandelen kan uiteraard wel, en er is heel wat andere leuke randanimatie voorzien.

Kom je langs? Leuk! Lees wel eerst even dit

Veiligheidsvoorschriften

  • Fietsen op de werf is pas mogelijk vanaf 10 jaar. Heb je jongere kinderen? Kom dan wandelen of geniet van de randanimatie. 
  • Kinderen vanaf 10 jaar dragen verplicht een fietshelm. 
  • Fietsen met kinderzitjes, kinderkarren, bakfietsen en fietsen met zijkar zijn niet toegelaten. 
  • Stap af aan de ingang van de parking en spring pas binnen weer in het zadel.
  • Quartier Bleu is niet verantwoordelijk voor eventuele ongevallen. 
Bedankt voor je inschrijving.