Quartier Bleu vormt de ‘poort’ voor Hasselt. Het is daarenboven een heerlijke woonoase én een perfecte investeringsopportuniteit.

The Meridian is het eerste gebouw binnen dit gloednieuwe stadsdeel in smaakvol Hasselt. Prachtige stadsappartementen op een schitterende locatie. Dé cocktail voor wie zich graag laaft aan het leven.

De perfecte MIX

Wonen aan het water of in de stad. Waarom zou u kiezen?
The Meridian balanceert perfect op de meridiaan tussen trendy waterlife en bruisend citylife. Een onweerstaanbare mix voor de ware levensgenieter. Van studio, appartement tot penthouse: welke woondroom u ook koestert, hier wordt hij realiteit.

The Meridian mixt in zijn ruime appartementen een knappe, tijdloze architectuur met diversiteit. Het continue samenspel tussen gebouw en omgeving is onovertroffen. Wonen in Quartier Bleu betekent genieten van het leven, in een aangename, rustgevende omgeving – gekleurd door het water.

Dat smaakt naar meer…

The Meridian is een aantrekkelijk project binnen Quartier Bleu met een uitgebreide mix van appartementen. De locatie doet watertanden. Pal aan de gezellige promenade van Quartier Bleu – op een boogscheut van het water.
De appartementen met grote raampartijen halen de waterkant naar uw woonkamer. Dit is volmondig genieten van het uitzicht én de lichtinval.
De binnentuin creëert een groen en rustgevend element.

Render van de tuin van The Meridian

Impressies

Ja,
ik wil meer informatie over Quartier Bleu

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Please leave this field empty.

Als u op "verzenden" klikt, zal Matexi u op de hoogte houden van haar activiteiten zoals bepaald in het privacy- en cookiebeleid.

Verkoopprijs excl. kosten omvat de prijs voor de grond, constructie volgens lastenboek en plannen inclusief architect, epb-verslaggeving en veiligheidscoördinatie, maar exclusief taksen en kosten. Deze prijzen zijn indicatief en gelden niet als aanbod. Ze zijn niet bindend en te allen tijde onderhevig aan wijziging.

Appartementen te koop: in toep. van art. 5.2.6. VCRO: Vg-so-gdv-gvkr-Vv. EPB-attest beschikbaar ongeveer 6 maanden na voorlopige oplevering

Contact

info@quartierbleu.be
Stokerijstraat 77, 3500 Hasselt
011 41 33 23

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
ErrorHere