Quartier Bleu - Hasselt aan het water
05/04/2017

Beleef de mix van stad en water.

Quartier Bleu, een realisatie van Chateaux Real Estate en Matexi, is een uitzonderlijk woonproject aan de gezellige Blauwe Boulevard in Hasselt. Dit uniek project kondigt nu de verkoop aan van het eerste gebouw, The Meridian. Gelegen in een nieuw bruisend stadsdeel waar terrasjes langs de kade, de sfeervolle promenade en de kleurrijke jachthaven een continu vakantiegevoel uitstralen.

“Je t’attends” in Quartier Bleu

Een uniek project verdient een buitengewone ambassadrice. Axelle Red heeft een grote affiniteit met Hasselt. Zij groeide hier op en legde er de basis voor haar internationale carrière. Axelle Red is de perfecte match voor Quartier Bleu en verwelkomt u graag op de lancering op 21 april om 19u.

Nippen van Quartier Bleu

Quartier Bleu bestaat uit stedelijke elementen met een verschillende belevingswaarde: een grote, groene promenade met gezellige, intieme binnenpleintjes. Het is een heerlijke woonoase én investeringsopportuniteit. The Meridian is het eerste gebouw binnen dit gloednieuwe stadsdeel in het smaakvolle Hasselt. Prachtige stadsappartementen op een schitterende locatie. Dé cocktail voor wie graag geniet van het leven.

De perfecte mix

Wonen aan het water of in de stad. Waarom zou u kiezen? The Meridian biedt een onweerstaanbare mix voor de ware levensgenieter. Van studio, appartement tot penthouse: welke woondroom u ook koestert, hier wordt hij realiteit. The Meridian mengt in zijn ruime appartementen een knappe, tijdloze architectuur met diversiteit. Dit is volmondig genieten van het uitzicht én de lichtinval. De private binnentuin creëert een groen en rustgevend element.

Ben je geïnteresseerd? Schrijf je dan hier in voor het verkoopsweekend van 21, 22 en 23 april.